"`html
עוגת גבינה אינסטנט פודינג אסם – המתכון המושלם שמנהיג את המסיבה!
לא סוד הוא, שעוגת גבינה תמיד מצליחה להקליל את האווירה בחדר. אך מה לגבי עוגת גבינה שההכנה שלה כל כך קלה, שהיא תגרום לכם לנסות להכין אחת בכל יום? אנו מדברים על עוגת גבינה אינסטנט פודינג של אסם – המתכון המדהים, הממכר והקלאסי שלא תרצו לפספס. יש משהו קסום בעוגה הזו, השילוב המושלם בין מתיקות וקרם, היא בטעמה מעלפת ומשגעת, אפילו מבלי לטרוח יותר מדי!
זמן הכנה, רמת קושי וכמה מנות ניתן להכין
- זמן הכנה: 15 דקות
- רמת קושי: קלה
- מנות: 8-10 מנות
עוגת גבינה הזו תכניס אתכם למצב של שיכרון חושים. אפשר להרגיש איך כל ביס מניח באוויר טעם של נשמה, בדיוק כמו של סבתא, ואיזו דרך נהדרת להתחיל את היום או לסיים אותו עם משהו מתוק ומשגע!
הרכיבים הדרושים
- 1 חבילה של אינסטנט פודינג (בטעמה שאתם אוהבים)
- 500 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה
- 200 גרם גבינת מסקרפונה
- 150 גרם סוכר
- 1 מיכל של קרמבו (לא חובה, אבל מי לא אוהב את זה?)
- 1 חבילת ביסקוויטים (לקרקע)
- שוקולד מריר קצוץ לקישוט
אם אתם מתקשים למצוא אינסטנט פודינג בטעם שאתם רוצים, אל דאגה! ישנם המון טעמים כמו שוקולד, פירות שצצים מדי פעם וגם טעמים מיוחדים של קיץ. אם אתם בטבעונות, פשוט החליפו את השמנת המתוקה עם שמנת טבעונית שאפשר להשיג בחנויות בריאות. וכמובן, ניתן הקפיד על גלוטן עם שימוש בביסקוויטים ללא גלוטן!
שלבי ההכנה
הכנה של עוגת גבינה אינסטנט פודינג אסם היא משימה פשוטה וקלה!
- מניחים את הביסקוויטים בתבנית בעובי אחיד.
- מקציפים את השמנת המתוקה עד שהיא מתייצבת.
- מערבבים את גבינת המסקרפונה עם הסוכר ואינסטנט פודינג.
- מעבירים את השמנת המוקצפת לתערובת גבינת המסקרפונה ומערבבים בעדינות.
- יוצרים שכבת גבינה על הביסקוויטים בתבנית.
- אם רוצים, אפשר להוסיף שוקולד קצוץ מעלה.
- שמים את העוגה במקרר להתרכך במשך שעתיים לפחות.
- לפני ההגשה, מפזרים מעל שוקולד מריר.
לאחר מכן, העוגה מוכנה שרק תמתינו בציפייה שהמקרר יעשה את שלומו. כשמתחילים לחכות, הבשורה היא – היא הכי טעימה שיש!
שדרוגים ותוספות
על מנת להוסיף קישוטים ושדרוגים, אפשר לשקול לשים פרוסות פירות טריים כמו תותים, או קיווי בצדדים. ואיזו חגיגה תהיה עם רוטב שוקולד מרוח על העליונה. תוספת של אגוזים קצוצים או פיצוחים תוסיף טעם קראנצ'י שתפסידו אחרת!
שאלות ותשובות
מה ניתן לעשות אם אין אינסטנט פודינג בטעם הרצוי?
אפשר להשתמש בטעמים אחרים של אינסטנט פודינג, אפילו לערבב בין הטעמים או לשים תמציות טעם שונות כמו מנטה או וניל.
האם אפשר להכין את העוגה יום מראש?
בהחלט! למעשה, אם נותנים לעוגה לשהות במקרר במהלך הלילה, הטעמים מתמזגים בצורה מדהימה, והיא יוצאת ממש אגדה.
מה אפשר לשים במקום השוקולד המריר?
אם אתם לא חסידים של שוקולד, אפשר לקשט עם אגסים או תותים קצוצים. או פשוט להשאיר את העוגה נקייה ומרשימה.
האם ניתן להכין עוגה בלי סוכר?
אפשר כמובן! פשוט החליפו את הסוכר בממתיקים טבעיים כמו סוכר קוקוס או ממתיקים מלאכותיים.
מה לעשות אם העוגה לא מתייצבת?
אם השמנת לא הוקצפה מספיק, תוכלו להקציף הכל מחדש ועוד להוסיף מעט נוזלים כמו חלב או מים כדי שהיא תהיה יותר נוזלית.
האם ניתן להקפיא את העוגה?
לא מומלץ להקפיא עוגת גבינה כזו, שכן המרקם עלול להשתנות במקפיא. אבל אפשר לשמור במקרר עד שבוע.
כיצד יודעים שהשמנת מוכנה?
שימו לב כששמים קיסם בעוגה, אם הוא יוצא חלק ויבש, זה סימן שהכל מוכן.
האם ניתן לחלק את העוגה לשכבות?
בהחלט! אפשר להוסיף שכבת פירות בכל שכבת גבינה ומה שיהיה לכם בראש יכול להפוך את העוגה לתענוג אמיתי!
מהי דרגת המתיקות שאתם ממליצים עליה?
זה תלוי בטעמים שלכם! אתם יכולים להתחיל עם 150 גרם ולהוסיף עוד במידה והטעמים לא מספיק מתוקים לכם.
מהו הזמן הטוב ביותר להגיש את העוגה?
העוגה הכי טעימה מייד לאחר הכנתה, אבל שמירה במקרר קדימה עשויה למקסם את הטעמים. שימו לב – מהנסיון שלי, זה הכי טוב במי שיכול להיזהר מהשורות שהוא כותב!
אז קחו את המתכון המושלם הזה, ותתחילו להכין את עוגת הגבינה אינסטנט פודינג אסם שאתם תמיד חלמים עליה. שתפו את המתכון עם החברים שלכם ותהנו ממנו! אל תשכחו, המתכון הזה בנוי על ללקק את האצבעות ולהרגיש כמו כוכב במטבח!
"`